Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خطیب موقت نمازجمعه تهران با بیان اینکه مردم در روز ۱۳ آبان در بیش از هزار شهر به صحنه آمدند و درِ مذاکره با آمریکا را برای همیشه بستند، گفت: در جبهه فرهنگ و اقتصاد باید کسب مهارت‌های لازم برای رویارویی با ابر قدرت‌ها صورت گیرد. تاریخ انتشار: 13:01 - 17 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۵۷۷۷ به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی ظهر امروز و در خطبه‌های نماز جمعه تهران بیان کرد: در محضر خدا از او می‌خواهیم حماسه آفرین باشیم و همیشه رستاخیز داشته باشیم و در برابر همه مشکلات و دشمنان در حال قیام باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برخی از مفسرین گفته‌اند در این هدایتی که از خداوند درخواست می‌کنیم، هدایت در سه مرحله تعریف می‌شود: یک مرحله هدایت برای عموم است، انسان وقتی متولد می‌شود، هیچ چیز بلد نیست و آدرس هیچ راهی را ندارد. خدای متعال گوش، چشم، دل، فکر و عقل به او داده است تا انسان به کمک این‌ها راه درست را از راه نادرست تشخیص دهد.

خطیب موقت نمازجمعه تهران بیان کرد: همگان در سیر به سوی سیر الی الله احتیاج به معلم، راهنما و بلدچی دارند و ما همیشه محتاج هستیم، خدای متعال توسط بلدچی‌ها راه خود را جلوی پای ما قرار دهد تا دچار غضب خدا و حیرت در زندگی نشویم.

وی خاطرنشان کرد: مرحله دوم هدایت، هدایت خواص است. این‌ها آشنای راه هستند و این افراد از خدا درخواست می‌کنند که هر قدمی که برمی دارند منزل و منزلت جدیدی به خداوند نزدیک شوند، لذا نماز خواص معنای خود را دارد و تکراری نیست.

حجت الاسلام صدیقی گفت: در گام سوم هدایت، خداوند در دل این افراد راه یافته حقایق را باز می‌کند و آن‌ها با اسرار آشنا می‌شوند و در هر مرحله نماز سر جدیدی به آن‌ها نشان می‌دهد. اگر خواستیم خدا با ما سخن بگوید باید قرآن بخوانیم و اگر خواستیم خدا ما راه به محضر خود راه دهد، باید نماز بخوانیم.

وی تاکید کرد: بزرکترین شکر را برای ولایت قلب دایره امکان، جان جانان و حقیقه الحقایق حضرت حجت ابن الحسن المهدی (عج) به درگاه خداوند داریم، بشارت خداوند تحقق یافته است. یکی از حقوق بسیار مهمی که امام حسن عسگری به گردن عالمیان دارد این است که این ذخیره الهی را این بزرگوار در دامن خود متجلی کرد و عالم از وجود امام حسن عسگری(ع) و نرجس خاتون، چنین ذخیره و سرمایه و خورشید و آب حیاتی توانسته است در دسترس داشته باشد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران عنوان کرد: اگر از دنیا یک روز باقی نماند، خدا آن یک روز را آن قدر طولانی می‌کند تا مهدی عج ظهور کند و عالم را پر از عدل و داد کند؛ این پاسخگویی به فطرت است و خدای حکیم کاری که نتیجه ندهد را انجام نمی‌دهد و خدا عالم را برای عبودیت خود خلق کرده است، باید شجره انسانیت این دوره را ببیند که جز بندگی خدا در روی زمین دیده نمی‌شود و ندای الله اکبر در اقصی نقاط عالم به گوش خواهد رسید.

حجت الاسلام صدیقی عنوان کرد: جهات تشنه وحدت، عدالت و ارزش‌های والای اخلاقی و تجلی خداوند در همه شئون زندگی است. انسان می‌خواهد آیینه‌ای را بیابد که در آن همه صفات خود را تماشا کند و چنین روزی در راه است. روز نهم ربیع  را به همه منتظران و امیدواران و همه مهدی یاوران تبریک عرض می‌کنم و خداوند را قسم می‌دهم توفیق درک ظهور آن آقا را به همه ما عنایت فرماید.

وی با اشاره به یوم الله ۱۳ آبان توضیح داد: حضور معنا دار مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان و اعلام انزجار از استکبار و سران آمریکا، نشان از عمق بصیرت مردم ما نسبت به خطری که از ناحیه آمریکا بشریت، صلح، امنیت و حقوق انسان‌ها را تهدید می‌کند، داشت.    خطیب موقت نمازجمعه تهران اضافه کرد: ملت ایران در طول مدت مدیدی خیانت آمریکا را نسبت به این کشور از سال ۱۳۳۲ دیده‌اند.آمریکا در آن سال دولت ملی را علیرغم اعتمادی که مصدق به آنها کرده بود با کودتا از کار برکنار کردند و امروز باید مسئولین ما وقتی جریان مصدق را می‌بینند، درس بگیرند و خیال نکنند اگر مرگ بر آمریکا نگوییم آنها به ما کاری ندارد.    وی تصریح کرد: در اتفاقات سال ۱۳۳۲ دیدیم آمریکایی‌ها با چه وضعیتی مصدق  را از کار بیکار کردند و او را به روستایی فرستادند و یک رژیم منحوس بی کفایت را سرکار گذاشتند و همه چیز این مملکت را در دوران پهلوی غارت کردند.

حجت الاسلام صدیقی تاکید کرد: در این مدت که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید  آمریکا آنجهمی‌توانست برای ضربه زدن به منافع ملت و نظام انجام دهد، مضایقه نکرد. امام(ره) در جریان تسخیر لانه دانشجویی به دانشجویان پنام دادند، خوب جایی را گرفتید و مواظب باشید از دست ندهید و آنجا را خوب نگه دارید و برای اینکه این اقدام، مهر شرعی و قانونی بخورد امام  راحل آن را انقلاب دوم نامیدند.    خطیب موقت نمازجمعه تهران یادآورشد: انقلاب دوم نشان داد،ملت  ایران برای استقلال کشور و مبارزه با استکبار بیرونی مصمم است تا کشور را از وابستگی به همه قدرت‌های باطل وارسته کند و در این کشور جبهه‌ای درست کند که پایان آن به حضور امام مهدی (عج) گره بخورد. 

وی با بیان اینکه رهبر حکیم و دلسوز  انقلاب امسال را سال رونق تولید نامگذاری کرده‌اند، گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان فرمودند ۸ ماه از این سال گذشت، آنچه ما را با مشکل مواجه کرد چشم امید به بیرون داشتن و منتظر بودن است، تا مدتی در انتظار برجام نشستند و گفتند بدون برجام آب خورذدن هم گیرمان نمی‌آمد کاری صورت ندادند تا برجام عملی شود.   خطیب موقت نمازجمعه تهران تصریح کرد: مگر قرار نبود با برجام همه تحریم‌ها برداشته شود؟ آیا یک تحریم برداشته شد؟ در برجامی که فقط به امضای وزیر خارجه سابق رسیده بود و تیم مذاکره کننده به این امضا دل بستند و منتظر شدند تا انجا که برجام با آن وضع به فرجام رسید و پس از ان سه ماه به سه ماه منتظر بمانیم رئیس جمهور آمریکا چه نتیجه‌ای می‌گیرد و بعد از آن هم منتظر امنوئل مکرون شدند،  مومن بناست از یک سوراخ چند بار گزیده شود؟ 
حجت الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: این ملت بزرگ و این جوانان و استعداد‌های درخشان و این جوانان که مسئله موشک را در جهان مایه عزت این کشور قرار دادند و به جبهه مقاومت پیروزی تزریق کردند و با همه تحریم‌ها در ناتو شاهکار کردند اگر به همه این‌ها در جنگ اقتصادی میدان داده شود، باز هم در این عرصه موفق عمل می کنند؛ همین‌هایی که جنگ ۸ ساله را بدون موشک به پیروزی رساندند. 

وی تاکید کرد: در این شرایطی که متعلق به حضرت حجت است و امید داریم که این انقلاب به انقلاب مهدی موعود ختم شود در جبهه فرهنگ و اقتصاد باید کسب مهارت‌های لازم برای رویارویی با ابر قدرت‌ها صورت گیردو در اقتصاد خودکفا شویم و در فرهنگ آسیب‌ها را ریشه کن کنیم و در نیروی نظامی قدرت برتر شویم،لذا باید از ظرفیت جوانان در همه این عرصه‌ها بهره جوییم. 

خطیب موقت نمازجمعه تهران تصریح کرد: مردم ایران با همه وجودشان در روز ۱۳ آبان در بیش از هزار شهر به صحنه آمدند و در مسئله مذاکره با آمریکا را برای همیشه را بستند. مایه تاسف عده‌ای هنوز هم مسئله اف‌ای تی اف را مطرح می کنند و آن را به بیت رهبری نیز  مرتبط کردند و بعد تکذیب شد، می خواهند مسئله برجام و مضیقه‌ها را به مردم بیشتر کنند؟ بس کنید و به ملت تکیه کنید و به وعده‌های الهی دل ببندید، کمر ببندید و جوانان را به کار بگیرید در این صورت دیگر نیاز به این ذلت‌ها نخواهد بود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خطیب موقت نماز جمعه دانشگاه تهران خطبه های اول گرفتاری ها و مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد

مدیر عامل نشر صاد گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، میرشمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته اشاره کرد: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و به ضرس قاطع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، اما نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویداد‌های مهم فرهنگی و ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کنند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشور‌های همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد.

فلاح هاشمی ادامه داد: پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشور‌های دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد، ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

وی درباره استقال مخاطبان از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد.

مدیرعامل نشر صاد اضافه کرد: در همین ایام نیز شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند.

وی افزود: ناگفته نماند که کتاب‌های خوبی نیز داریم، ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این برمی‌گردد به مدل آموزش در دانشگاه‌ها.

فلاح هاشمی در پاسخ به این سوال که اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است، ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید؛ نشان می‌دهد ملت‌ها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم